Destinationer i Europaområdet

Det finns många resor som avgår på daglig basis, men det är en hel del trender som avgör vilka resor som är mest populära för tillfället. I mitt fall har det oftast varit fråga om att komma iväg till en plats var det är lite varmare än i Sverige. Det är sådana resor som jag alltid uppskattat, och jag misstänker att det kommer bli en hel del av dessa även i framtiden. För ett år sedan hade vi kommit fram till en riktigt bra idé, tyckte jag. Det var att vi skulle se mer av Europa i och med att vi bor här men ändå knappt sett vad denna kontinent har att erbjuda. Våra resor till fjärran stränder fick helt enkelt vänta till året därpå, medan vi tog oss mot Tyskland.

Upplev världen

Att uppleva Tyskland kan tyckas märkligt för de som alltid väljer de långa resor som går till Thailand eller Indien, men i vårt fall kändes det faktiskt helt rätt. Jag har varit i Berlin en hel del, men det har liksom aldrig blivit så mycket mer av Tyskland. När vi väl kommit iväg till detta grannland fick vi en upplevelse jag inte riktigt hade förväntat mig. Det kändes riktigt roligt att vara där och kulturen är verkligen någonting att rekommendera. Museer och teatrar i varenda gathörn och faktiskt var det en hel del mat som jag satte stort värde på! Europeiska resor är någonting som verkligen rekommenderas för de som vill göra resor men ändå inte åka allt för långt bort.